I Januar/Februar laver jeg en ny øl, som bliver delt ud af ganske gratis. Det kører på først til mølle princip og max 1 pr. besøgende, da det bliver lavet i begrænset mængder. Flaskerne skal jeg bruge igen så jeg tillader mig at tage et depositum på 50 kr pr. flaske. Mere information kommer senere.
Mit Bryghus
Jeg har igennem det sidste halve års tid haft lyst til at prøve at brygge mine egne øl. Jeg fik alt mit udstyr i starten af November 2012. Det er resulteret i en fin juleøl. "Bryggeriet" har jeg valgt at kalde Krogager Bryghus, grundet det er fordi der er rigtig meget historie i mit efternavn som stammer fra en gård i jylland. Det navn er noget jeg gerne vil bygge videre på.
I Januar/Februar laver jeg en ny øl, som bliver delt ud af ganske gratis. Det kører på først til mølle princip og max 1 pr. besøgende, da det bliver lavet i begrænset mængder. Flaskerne skal jeg bruge igen så jeg tillader mig at tage et depositum på 50 kr pr. flaske. Mere information kommer senere.
I Januar/Februar laver jeg en ny øl, som bliver delt ud af ganske gratis. Det kører på først til mølle princip og max 1 pr. besøgende, da det bliver lavet i begrænset mængder. Flaskerne skal jeg bruge igen så jeg tillader mig at tage et depositum på 50 kr pr. flaske. Mere information kommer senere.
Abonner på:
Opslag (Atom)
Det glæder jeg/vi os til at høre mere om. Jeg har selv erhvervet mig et brygsæt, der dog er strandet i Jylland, men glæder mig til at komme igang. Skriv endelig lidt om dine erfaringer, hvis du lyster. Jeg læser gerne med.
SvarSletMvh
Kasper
Jeg skal ud og hente ingredienser i starten af januar til en stout eller porter øl, så omkring februar skulle den gerne være færdig. Skal nok dele ud af erfaringer og billeder :)
Slet